maanantai 2. maaliskuuta 2020

Akne






Tuo viheliäinen "paisetauti", joka sotkee naamasi näppylöillä ja tekee naamastasi kivuliaan taistelutantereen.

Minun tarinani aknesta

Finnejä, paiseita ja mustapäitä ovat olleet iät ja ajat minussa. Elämäntilanteen mukaan iho ongelmat elää hyvässä sekä pahassa. Väillä siloposki ja välillä kuin haulikolla olisi ammuttu naamaan. ( Tämän lauseen olen joskus kuullut sanottavan kasvoistani )  

Viime heinäkuussa poikani rippijuhlien jälkeen stressi minussa purkaantui ja ihoni siihen reagoi. Sain kuukaudessa ihoni rahoittumaan kosmetologilta ostetuilla Ella bache tuotteilla ja rauhoittamalla mieleni. Elokuussa sairastuin myyräkuumeeseen ja vastustuskyky hävisi kokonaan, pari tulehtunutta finniä oli kasvoissani ja soppa oli valmis. Tulehdus otti vallan ja levisi leukaperiin ja poskiin, siitä alkoi minun taisteluni aknea vastaan!

Vanhat rasvat eivät enää tehonneet, koska kyseessä on bakteeri peräinen tulehdus.. ihan pelkkä vedellä pesu ei tehoa eikä perusvoiteista ollut enää  kuin käsirasvoiksi. Tarvittiin järeämpiä aseita.

Googletin ja kaivoin tietoa aknesta, testailin akneen tarkoitettuja voiteita ja söin ruokia mitkä auttavat tulehdukseen. Ruokavaliolla on iso vaikutus ihosi kuntoon ja veden juonnilla. 

Kasvoni olivat todella kipeät ja voiteiden levittäminenkin koski. Aina ei peilistä katsonut kaunis nainen, vaan paiseiden peittämä punainen hirvitys. Onneksi masennus kausi oltiin selätetty, muuten olisin varmaan sahnnut pääni irti. Akne ei päässyt sekoittamaan itsetuntoani tuhoisasti.. Tottakai välillä se lannisti mieltä. Mutta olin päättänyt ottaa tämän asiana ja hoitaa naamani kuntoon.

Mielessä kävi lääkäristä hakea se antibiootti kuuri, mutta en halunnut. Oma bakteerikantani menee sekaisin ja kestää todella kauan ennenkuin antibiootti häviää elimistöstä. Päätin etsiä keinon taltuttaa akne eri konstein.


Näin kosmetologi ystäväni Hanna Viitasen face päivityksen ja otin häneen yhteyttä.

Plasmapen hoidolla apua akneen??     ( klikkaa linkkiä ja saat lisää tietoa hoidosta )
▪️Mikä juttu?

▪️Miten auttaa?

▪️Toimiiko!


Rohkenin varata Hannalta ajan, kun olin ensiksi tiedustelut hoidosta enemmän. Syyskuussa menin Tampereelle "käristettäväksi". Hoidossa meni tunti aikaa ja olin kuin paahtimesta pompannut halloween ilmestys. Parantuminen alkoi pikkuhiljaa ja paiseet alkoivat hävitä.
                          Hanna on ammattilainen ja tekee työnsä suurella sydämellä." 💖
▪️Ennen jälkeen kuvissa 6 - viikkoa väliä. ▪️


Aknehan ei hävinnyt kokonaan tällä hoidolla, vaan antoi hyvän alun parantumiselle. Hanna osasi suositella minulle pHformula  ( klikkaa linkkiä ) hoitoja ja etsi minulle jyväskylästä tekijänkin kauneushoitola Maarit.
Nyt näitä kasvoja vasta säännöllisesti hoidetaankin 💚

Pesen kasvoni pHformula cleanse puhdistusaineella iltaisin ja aamuisin, apunani käytän silikoonista puhdistusharjaa, joka poistaa tehokkaasti meikin, lian, kuolleet iho solut ja saasteet mitä päivän aikana iholle on kertynyt. Nyt olen pari viikkoa puhdistusharjaa käyttänyt ja olen todella huomannut eron ihossani. Uusia tukkeutumia ihoon ei ole tullut ja harjassa on pieni moottori, joka takaa hellävaraisen puhdistuksen ja kevyen tunteen iholle 💛

Päivisin käytän todella kosteuttavaa kosteusvoidetta missä aurinkosuoja.
Iltaisin käytän A - vitamiini seeruumia.

Joulukuussa kävin ensimäisessä pinnoitushoidossa.

Käyn 2 -3 viikon välein  pHformula hoidoissa ja ennen hoitoihin menoa aloitan käyttämään kolme päivää aikaisemmin pHformulan aktiiviseerumia, joka valmistelee ihoani pinnoitushoitoa varten.

Hoito ei minulla tunnu, kuin pienenä nipistelynä ja lämmön tunteena. Jokainen iho erillainen ja jokainen kokee asiat eritavoin. Hoito kestää sen 30 min ja iho on heti hehkeämpi ja eloisampi. 

Ihon pinnoitukset

pHformulan innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi perustuu ihoa uudistavan lääketieteen teknologiaan luoden kontrolloidut, kemialliset ihon pinnoituskonseptit.


Kontrolloitujen, kemiallisten pinnoituksien toiminta on täysin erilainen verrattuna perinteisiin kuorintahoitoihin. Kemialliset kuorinnat aiheuttavat usein ihon voimakasta hilseilyä, kun taas kontrolloidut pinnoitukset stimuloivat ja kiihdyttävät aktiivista solujen uusiutumista ihon eri kerroksista, ilman ihotraumaa ja pinnallista ärsytystä.

Ihon häiriötilat

Kehitetty dermatologiseksi ihon pinnoitusjärjestelmäksi, pHformula hoitaa menestyksekkäästi ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, hyperpigmentaatiota, aknea ja kroonista punotusta.

Khmaarit facebook sivut

5 x pHformula pinnoitushoitoa ja tulehdus sai kyytiä

Tulehdus ollaan saatu todella hyvin kuriin ja melkein kokonaan poistettua ihostani, näiden hoitojen avulla. Tulehdus (pari ihon sisäistä palloa ) kun on saatu kokonaan pois, niin isketään arpien kimppuun ja hoidetaan ihon sävy tasaisemmaksi. Olen niin onnellinen, että nämä hoidot ovat löytäneet luokseni ja olen saanut ammatti apua/tukea tähän akne taisteluun. Loistavaa palvelua suurella sydämellä ja tuloksia syntyy kerta toisensa jälkeen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Akne on todellakin vaiva ja toivottavasti jokainen löytää sen oman keinon taltuttaa se. Tässäkään asiassa et ole yksin ja älä jää tämän asian kanssa yksin. Apua on tarjolla tähänkin vaivaan.

                                                         Aurinkoista maaliskuuta 💛

Kun mainitset blogini tai nimeni saat 10% alennusta pHformula hoidoista kauneushoitola maaritista







                                                                             - Zeni -

















1 kommentti:

  1. Taistele oli se mitä tahansa. Minulle olet rakas juuri sellaisena kuin olet 🥊🥊💪💪💓💗

    VastaaPoista